Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ SÜPER AMATÖR KÜMEDE YER ALACAK OLAN 4 MİLAS TAKIMI

MUĞLA MAHALLİ SÜPER AMATÖR KÜMEDE YER ALACAK OLAN 4 MİLAS TAKIMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan köşesi okurları,

Saygıdeğer Milaslı futbolseverler;

Dünkü köşe yazımda uzun yıllar profesyonel ligde yer almış Milas Belediye Milasspor Kulübü ile geçtiğimiz yıl ilk kez Süper Amatör Küme’de Milas’ı temsil eden Kıyıkışlacık İasosspor takımlarımızdan, dilim döndüğünce bilgiler aktarmaya çalışmıştım.

Bugünkü yazımda ise herkesin yakından bildiği üzere, geçtiğimiz yıl Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’de çok zor şartlar altında mücadele ederek şampiyon olan ve Süper Amatör Küme’ye terfi etmeyi başaran Milas’ın iki köklü kulübü Dörtyolspor ile Bafa Zeytinspor’dan söz edeceğim.

DÖRTYOLSPOR – SÜPER AMATÖR KÜME TAKIMI

Muğla Mahalli Ligi’nde maddi sıkıntılara rağmen uzun yıllardır altyapı ve amatör takımlarıyla liglere katılan Dörtyolspor, geçtiğimiz sezon çok kısıtlı imkânlarla kurulmuş, mücadeleci ve yürekli futbolcularıyla büyük bir başarıya imza atarak 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye terfi etti.

Bu başarıda en büyük pay, şüphesiz ki takımın yönetim kurulunun ve sahada ter döken futbolcuların özverisidir. Bu takımın bu noktaya gelmesinde büyük fedakârlıkları bulunan genç ve başarılı yönetime ve sahada ellerinden gelenin fazlasını yapan futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

İkinci Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye, oradan da Süper Amatör Küme’ye yükselen Dörtyolspor camiasına, özellikle Dörtyol’un ekmeğini yiyen, suyunu içen ve maddi durumu yerinde olan herkesin bu sezon mutlaka destek vermesini bekliyorum.

Süper Amatör Küme’de Bodrum grubu takımlarının nasıl kendi imkânlarıyla mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde, yakından tanıdığım değerli Dörtyolspor taraftarlarının da bu sezon takımlarını Süper Amatör Küme’de ayakta tutacağına inanıyorum.

Geçen sezon 1. Amatör Küme’de stadyumun sol tribününü dolduran Dörtyolspor taraftarlarının, bu sezon tribünlerde adeta şov yapacağına eminim.

Sevgili Dörtyolspor camiası, bu sezon takımınıza geçen yıldan daha çok sahip çıkmalısınız. Lütfen size yakışanı yapın, destek olun!

BAFA ZEYTİNSPOR – SÜPER AMATÖR KÜME TAKIMI

Yıllar önce Bafa Mahallesi’nin saygın isimlerinden merhum Nazmi Sayın ağabeyimizin ve dönemin yönetim kurulu üyelerinin çabalarıyla kurulan Bafa Zeytinspor Kulübü, bugünlere kadar gelmeyi başardı. Bu süreçte, kulüp başkanlığı yapmış merhum Edevit kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yeşil-Beyazlı formayı bugüne kadar terletmiş tüm eski ve yeni futbolculara, ceplerinden harca-yarak yönetim kurullarında görev yapmış tüm yöneticilere; Muğla’nın en köklü kulüplerinden biri olan Bafa Zeytinspor camiasına, maddi ve manevi katkılarından dolayı buradan saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Uzun yıllardır çalıştığım gazetelerde her haberini gururla yaptığım Bafa Zeytinspor, tarihinde ilk kez yer alacağı Süper Amatör Küme’de, tüm Bafa halkının takımlarına sahip çıkmasını, özellikle maddi ve manevi destek sağlamasını gönülden bekliyorum.

Her köşe yazımda dile getirdiğim gibi, hiçbir gelir kaynağı olmayan amatör kulüplerin ayakta kalabilmesi için bulundukları mahallenin sakinlerinden destek alması şarttır. Bafa Mahallesi sakinlerinden, takımlarına sahip çıkmalarını, bu sezon Süper Amatör Küme’ye terfi eden kulüplerine destek olmalarını önemle rica ediyorum.

Unutmayalım ki Süper Amatör Küme’de yer almak dışarıdan bakıldığında kolay gibi görünse de, büyük bir emek ve özveri ister. Bu sezon ilk kez bu ligde yer alacak olan Bafa Zeytinspor’a, maddi durumu iyi olanların yardım elini uzatması gerekmektedir.

Bu sezon Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Dörtyolspor ve Bafa Zeytinspor’a başarılar diliyoruz. Her iki takımımız da geçen sezona kıyasla daha zorlu bir sezon geçirecektir. Lütfen, bu kulüplerin taraftarları takımlarına hem maddi hem de manevi destek sağlamaktan geri durmasın.

Sevgi ve saygılarımla…

MUĞLA MAHALLİ SÜPER AMATÖR KÜMEDE YER ALACAK OLAN 4 MİLAS TAKIMI
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.