Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALTYAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALTYAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan köşesi okurları, bugün sizlere köşemde; 2024-2025 futbol sezonu içerisinde altyapı liglerinde muhtelif takımların forması altında oynadıkları güzel futbolla beğeni toplayan sporcuları tanıtmak istiyorum.

ÖMÜR BİROĞLU – GÜLLÜK HERMİYAS SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

4 yıl önce kurulan ve kısa zaman içerisinde katıldıkları mahalli altyapı müsabakalarında gösterdikleri başarılı performans ile beğeniyle takip edilen Güllük Hermiyas Spor altyapı takımının yetenekli sporcusu Ömür Biroğlu kardeşimiz, görev aldığı müsabakalardaki performansı ile Güllük Hermiyas Spor taraftarlarının beğenisini kazanmayı bildi.

Yetenekli oyuncu, takımı çalıştıran ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Volkan Kurt hocanın Muğla futboluna kazandırdığı genç oyunculardan biri. 2024-2025 futbol sezonunda çok iyi bir sezon geçirdi. Futbolu çok seven Ömür, görev aldığı müsabakalarda iştahlı futboluyla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon mavi-beyazlı forma altında bence başarılı bir sezon geçirdi. Genç oyuncunun 2025-2026 futbol sezonunda da geçen yılki performansını devam ettireceğini düşünüyorum. Yetenekli, gelecek vadeden bir sporcu kardeşimiz. Güçlenip top tekniğini geliştirdiğinde bu sezon daha iyi müsabakalar sergileyecek ve her sporseverin beğenisini kazanacaktır.

CEMAL ASLAN – MİLAS FK FUTBOLCUSU

Geçtiğimiz sezon eski adı Doktor Alp olan, bu yılki ismi Milas FK olan kulübün sporcusu Cemal Aslan, 2024-2025 futbol sezonunda Mehmet Kurşun hocanın ve yardımcısı Murat Selçuk hocaların nezaretinde başarılı bir sezon geçirdi.

Cemal Aslan bu sezon da geçen yılki performansını devam ettirirse Muğlalı futbolseverlerin dikkatini daha çok çeker. Genç oyuncu güçlendiğinde, antrenmanı sevdiğinde ve en önemlisi tekniğini artırdığında gelecekte iyi bir sporcu olacaktır. Bir sporcunun iyi futbolcu olabilmesi için antrenman yapmayı çok sevmesi gerekir. Cemal Aslan önümüzdeki sezonda düzenli antrenman yapar ve güç kazanırsa sahada ikili mücadelelerdeki performansı ile beğeni toplar.

Cemal Aslan kardeşimiz bu sezon öncelikle derslerine önem verecek, sonra futbol antrenmanlarını ihmal etmeyecek. Ben sevgili Cemal Aslan’ın futbolu çok sevmesi nedeniyle bu sezon çok çalışarak Muğla’da isminden söz ettireceğine inanıyorum. Allah yolunu açık etsin, Allah sakatlıktan korusun.

NAZIM ENİS İLGİN – GÜLLÜK HERMİYAS SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Güllük Hermiyas Spor altyapı takımının başarılı orta saha oyuncusu Nazım Enis İlgin kardeşi-mizi, Muğla futbolunun tanınmış teknik adamlarından ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Volkan Kurt Hoca çalıştırıyor. Volkan Kurt Hoca, Güllük futbol sahasında çalıştırdığı minik sporcularına futbolun inceliklerini öğretiyor.

Güllük Hermiyas Spor takımı, Muğla Mahalli Ligi’nde altyapısıyla ve Birinci Amatör Kümede yer alan takımıyla Muğlalı futbolseverlerin dikkatini çeken bir kulüp. Güllük Hermiyas Spor Kulübü, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Güllüklü sponsorların yardımları sayesinde kuruldukları günden beri ayakta kalıp bugünlere geldi.

Nazım Enis İlgin, sevgili Başkan Volkan Kurt hocanın nezaretinde bence iyi bir sporcu olacak. Nazım’ın top tekniği üzerinde çalışması lazım, güçlenmesi lazım, ayrıca oyun içerisinde ikili mücadelelerde ayakta kalabilmesi için güç kazanması gerekiyor. Sevgili Nazım, hocasını antrenmanlarda dinlerse ve takım arkadaşlarıyla iyi geçinirse gelecekte bence iyi bir sporcu olur. Nazım Enis İlgin’in antrenman yapmayı sevmesi lazım.

GÖKHAN KEMER – MUMCULAR SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Mumcular Spor altyapı takımında defans oynayan genç oyuncu, izlediğim müsabakalarda disiplinli yanıyla dikkatimi çekti. Sevgili Gökhan Kemer kardeşimizin çok eksiği var; zamanla takımda yer alarak eksiklerini gidereceğine inanıyorum. Yaşı henüz küçük. İzlediğim müsabakalarda rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerde ayakta kalmayı iyi biliyor. Teknik kazandığında ve en önemlisi güçlendiğinde sahada istediğini yapar.

Sevgili Gökhan Kemer antrenman yapmayı severse bence iyi bir sporcu olur. Gökhan top kar-şılamalarda sıkıntı yaşamaktadır. Antrenmanlarda karşıdan gelen topları sektirmeden topa sahip olması lazım. Ben Gökhan’ın eksiklerini gidererek iyi bir futbolcu olacağına kalben ina-nıyorum.

Gökhan Kemer’in 2025-2026 futbol sezonunda daha çok çalışması lazım. Sevgili Gökhan, bu sezon derslerinle birlikte futbolda da seni iyi yerlerde görmek isterim. Allah yolunu, en önemlisi şansını açık etsin. Futbolda şansın da çok önemi vardır. Ama Gökhan Kemer bu sezon sahada çok çalışarak performansını yukarı çekmelidir.

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALTYAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.