Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan köşesi okurları, bugün sizlere köşemde 2024-2025 futbol sezonunda mensubu oldukları futbol kulüplerinde görev aldıkları müsabakalarda saha içerisinde gösterdikleri performans ile beğeni toplayan yetenekli sporcu kardeşlerimizden bahsedeceğim.
GÖRKEM ŞAHİN – YATAĞAN SPORTİF TAKIMI FUTBOLCUSU
Muğla Mahalli Ligi alt yapı takımlarından Yatağan Sportif takımının başarılı futbolcusu Görkem Şahin kardeşimizi son üç sezondur dikkatle takip ediyorum. Genç yetenek basın mensubu olarak her izlediğim resmi müsabakalarda görev aldığı maçlarda saha içerisindeki disiplinli futboluyla dikkatimi çekti.
Genç oyuncu, futbolu çok sevmesi nedeniyle görev aldığı maçlarda tam konsantrasyonuyla ve disiplinli bir şekilde oynuyor. Görkem Şahin, takım arkadaşlarıyla iyi geçimi sayesinde sevilen bir sporcu oldu. 2024-2025 futbol sezonunda Yatağan Sportif takımında görev aldığı müsabakalarda başarılı bir performans sergiledi.
Sevgili Görkem Şahin’in 2025-2026 futbol sezonunda geçen sezonki gibi performans göstermesi halinde, bu sezon geçen yıldan daha başarılı olacağını düşünüyorum. Yatağan Sportif takımı forması altında bu sezon daha iyi futbol oynamasını diliyorum. Beğendiğim, efendi ve saygılı bir sporcu kardeşimiz. Görkem Şahin, ilerleyen yıllarda bu futbolunu sürdürürse gelecekte çok iyi bir takımın formasını giyecektir. Allah yolunu açık etsin, sevgiyle kal Görkem.
TEVFİK GÖNÜLSÜZ – MUMCULAR SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU
Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan alt yapı futbolcuları içerisinde hocası görev verdiğinde sahada çok çalışarak vazifesini iyi yapan genç oyuncu Tevfik Gönülsüz kardeşimizi, bir kez Mumcular’da, iki kez Milas deplasmanında oynadıkları müsabakalarda takip etme imkânım oldu.
Genç oyuncu, hocası görev verdiğinde sahaya çıkıp görevini iyi yapmasıyla dikkat çeken bir kardeşimiz. Tevfik’in uzun yıllar Türk futbolunda isim yapmak istiyorsa öncelikle antrenman yapmayı çok sevmesi gerekmektedir. Antrenman yapmayı sevmeyen bir sporcu futbolda bir yere varamaz.
Tevfik Gönülsüz, bu sezon ilk kez yer aldığı Mumcular Spor takımında oynadığı müsabakalarda elinden geleni yaptı. Eğer büyük bir futbolcu olmak istiyorsa sahada takım oyunu oynaması ve çok çalışması gerekmektedir. Ben Tevfik kardeşimizin gelecekte çok çalışarak iyi bir isim olacağına kalben inanıyorum. İyi futbolcu çok çalışır; saha içerisinde çok koşturursa hem takımına katkı sağlar hem de iyi futbolcu olur.
Sevgili Tevfik, sahada top oynarken çıktığın her müsabakada tam konsantre olman gerekmektedir. Disiplinli olursan kazanırsın. Allah yolunu açık etsin.
YİĞİT EFE ÖZER – MUMCULAR SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU
Bodrum Mumcular Spor takımının orta saha oyuncusu Yiğit Efe Özer, bu sezon ilk kez yer aldığı Mumcular Spor futbol takımında görev aldı ve müsabakalarda saha içindeki performansıyla alt yapı takımında beğeni topladı.
Genç oyuncu, Mumcular Spor takımı forması altında iyi futbol oynayarak Muğla ilinde tanınmak istiyorsa, takım arkadaşlarıyla çok iyi geçinmesi gerekiyor. İki, sahada disiplinli olması lazım. Üç, kendisini müsabakalara hazırlayan teknik adamlara saygılı olması lazım. Hoca ile problem yaşamaması gerekir.
Eğer antrenmanlarda ve görev aldığı müsabakalarda hocası tarafından uyarılırsa, saha içerisinde hocasına cevap vermemesi gerekiyor. Kendisine yaklaşımı saygılı olursa, yaşça büyük teknik adam bunu değerlendirerek sonraki müsabakalarda takıma ilk 11’de dahil edebilir.
Sevgili Yiğit Efe, ben dile kolay 64 yıldır amatör futbol sahalarında antrenör ve kulüp başkanı olarak görev yaptım. Yukarıda dile getirdiğim konularda hassasiyetinizi iyi kullanın ve sakın takımın teknik adamıyla saha içerisinde tartışmaya girmeyin. Tartışan her zaman kaybeder.
Sevgili Yiğit Efe, seni tanıtırken yazdıklarımı “sen yapıyorsun” diye yazmadım; futbola yeni başladığın için uyarılarımı aktardım. Mumcular Spor takımında görev yapan sevgili teknik adamlara kimse saygısızlık yapmasın. Yapanlar her zaman kaybeder. Ben, senin disiplinli olduğunda gelecekte iyi bir sporcu olacağına inanıyorum. Sevgiyle kal, Allah yolunu açık etsin.