Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde; 2024-2025 futbol sezonunda Muğla Mahalli Ligi alt yapılarında mensubu oldukları futbol takımlarında sezon içerisinde oynadıkları güzel futbol ile dikkat çeken yetenekli sporculardan bahsetmek istiyorum.

KALECİ AHMET ALP ÇULHA – YATAĞAN SPORTİF TAKIMI FUTBOLCUSU

Yatağan Sportif takımı alt yapı kalecisi olan yetenekli kaleci Ahmet Alp Çulha, 3 sezondan beri Yatağan Sportif takımının alt yapısında görev aldığı müsabakalarda kalesinde gösterdiği başarılı performans ile Yatağan Sportif takımı başta olmak üzere Yatağan ve Muğla’da birçok alt yapı takımında bahsedilen isim oldu.

Genç kaleci, istikrarını devam ettirirse önümüzdeki sezonlarda Muğla Mahalli Ligi’nde alt yapılarda görev yapan teknik adamların dikkatini çekecektir. Sevgili kaleci Ahmet Alp kardeşimizi, spor severlerin yakından bildiği üzere Muğla futbolunun başarılı üç teknik adamı olan Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Çolak, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Zeybek ve Muğla’nın başarılı genç teknik adamlarından Hidayet Öztürk çalıştırıyor. Basın mensubu olarak haber yapmaya gittiğimde yukarıda adı geçen kaleci Ahmet Alp kardeşimizin nasıl çalıştığını gözlerimle gördüm. Böyle teknik adamların nezaretinde yetişen Yatağan Sportif takımında sezon başında 25 futbolcunun bazıları Muğlaspor profesyonel alt yapılarına, bazıları Muğla Yıldızspor amatör futbol takımına transfer oldular.

Kaleci Ahmet Alp kardeşimizi Milas deplasmanında yer aldığı resmi müsabakalarda üç sezondan beri dikkatle takip ediyorum. Sevgili kaleci Ahmet Alp kardeşimiz şımarmazsa bence gelecekte çok iyi bir kaleci olacak. Bu sezon yapacağı kalecilikle adından Muğla’da söz ettirecektir. Türkiye’de çok elit kaleciler bulunuyor. Sevgili Ahmet Alp kardeşimize 2025-2026 futbol sezonunda başarılar diliyorum.

MİRAÇ ALTAN UZUN – YATAĞAN SPORTİF TAKIMI FUTBOLCUSU

Uzun zamandan beri Yatağan Sportif futbol takımında başarıyla forma giyen genç, yetenekli kardeşimizi ben 3 sezondan beri beğenerek takip ediyorum. Arkadaşlarıyla iyi geçimi nedeniyle bence gelecek vaat eden bir sporcu. Miraç Altan Uzun kardeşimizi Milas deplasmanlarında takip ettiğimde sıcak kanlı yanı, saygılı yaklaşımı, iyi top tekniği, saha içerisindeki performansı ile bende iyi bir iz bıraktı.

Sevgili Miraç kardeşimiz bugüne kadar görev yaptığı Yatağan Sportif takımında verilen görevi iyi yaparak Yatağan çevresinde iyi bir konuma geldi. Hocalarına saygılı yanıyla da beğeni toplayan genç yetenekli futbolcu, iyi top tekniği ve saha içerisindeki mücadelesi nedeniyle görev aldığı maçlarda futbol severlerin beğendiği isim oldu. Miraç bundan sonra hangi takımda futbol oynarsa çok çalışarak bence iyi yerlere gelecektir.

Miraç bugüne kadar oynadığı güzel futbol ve arkadaşlarıyla iyi geçimi nedeniyle çevresinde olumlu izler bıraktı. Ben sevgili Miraç Altan kardeşimizin futbolda iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Miraç, futbolun yanı sıra okuldaki derslerini de ihmal etmemesi gerektiğini biliyordur. Allah sevgili Miraç kardeşimizin her şeyi gönlüne göre versin. Sevgili Miraç, bundan sonraki futbol yaşamında inşallah seni çok iyi takımların formasını giyerken görürüm. Yolun açık olsun.

KUDRET AŞAR – ATLAS ÜNİVERSAL GÜLLÜK SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Bu sezon Atlas Üniversal Güllükspor U15 takımında forma giyecek olan genç oyuncu, yaz döneminde Güllük Mahallesi futbol sahasında hocası İsmail Bayındır nezaretinde düzenli antrenmanlar yaparak 2025-2026 futbol sezonunda yapılacak U15 Ligi maçlarında forma giyecektir diye düşünüyorum.

Sevgili Kudret kardeşimiz, öğrenim gördüğü okulun derslerinden arta kalan zamanlarda hem futbolundan geri kalmaz hem de derslerinden geri kalmaz. Başarılı olmak için çok çalışman gerektiğini bilmeni isterim. Kudret kardeşimiz, 2025-2026 futbol sezonu öncesinde Güllük Mahallesi sahasında yaz boyu düzenli antrenmanlar yaparak sezon başı hazırlıklarını yaptı. Sezon boyunca yaptığı çalışmaların inşallah Allah karşılığını verir. Yeni sezonda sevgili Kudret kardeşimizin çok başarılı olacağına inanıyorum.

Sevgili Kudret kardeşim, yeni sezonda hem futbolda hem de derslerinde başarılı bir sezon geçirirsin. Allah yolunu açık etsin, sevgiyle kal. Başarılar çok çalışarak elde edilir.

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.