Merhaba Milas Çizgi Gazetesi teknik alan köşesi okurları, bugün sizlere köşemde 2024-2025 futbol sezonunda Muğla’nın muhtelif alt yapı takımlarında başarıyla forma giyen yetenekli sporcuları tanıtalım.
EYMEN GEDİK – MUMCULAR SPOR KULÜBÜ FUTBOLCUSU
Bodrum futbolunun tanınmış teknik adamlarından sevgili Osman Kürşat Cancar hocanın çalıştırdığı, kısa zaman içerisinde orta sahada oynadığı başarılı futbolla Bodrum taraftarlarının beğendiği isim olan Eymen Gedik kardeşimiz, 2024-2025 futbol sezonunda ilk kez Mumcular Spor takımı forması altında Muğla Mahalli Ligi’ne katıldı. Genç oyuncu sezon içerisinde Mumcular Spor alt yapı takımı ile dikkat çeken futbol oynadığı için sevgili Eymen Gedik kardeşimizi gazetemizin köşesinde yer verdik. Sevgili Eymen Gedik, geçtiğimiz sezon oynadığı futbolu önümüzdeki 2025-2026 futbol sezonunda devam ettirirse bir sezon içerisinde gösterdiği performans ile Bodrum ve Milaslı futbolseverlerin beğendiği isim oldu. Genç yetenek geçtiğimiz sezon Mumcular Spor takımı forması altında üç kez izlediğim müsabakalarda bence iyi futbol oynadı. Orta sahada sahip olduğu topları saha içerisinde takım arkadaşlarına gollük pozisyonlara soktuğu için ben sevgili Eymen Gedik kardeşimizin futbolunu beğendim. Eymen Gedik yeni sezonda başarılı performans sergilerse Muğlalı futbol hocalarının dikkatini çekerek başka takımlara transfer olabilir. Eymen Gedik kardeşimize yeni sezonda başarılar diliyoruz.
RAMAZAN BURAK ÇEVİK – BODRUM HALİKARNAS SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU
2024-2025 futbol sezonu içerisinde Milas’ta oynanan resmi müsabakalarda Bodrum Halikarnas Spor alt yapı takımında oynadığı başarılı futbolla beğeni toplayan sevgili Ramazan Burak, Milas deplasmanlarında gösterdiği güzel futbolun karşılığında Milas Çizgi Gazetesi teknik alan köşesinde konuk oldu.
Milas Çizgi Gazetesi olarak Milas takımları başta olmak üzere Muğla, Yatağan, Bodrum alt yapı takımlarının haberlerini de kaleme alarak haber yapan gazetemizde, alt yapı liglerinde oynadıkları futbolla dikkat çeken genç sporcu kardeşlerimizi izlediğimiz süre içerisinde değişik takımlarda futbol oynayan sporcuları Muğlalı futbolseverlere tanıtıyoruz. Sevgili Ramazan Burak kardeşimiz Halikarnas Spor takımı forması altında 2 sezondan beri iyi futbol oynayarak sporseverlerin dikkatini çekmeye başladı. İzlediğim ve haber yaptığım Ramazan Burak kardeşimize 2025-2026 futbol sezonunda başarılar diliyorum. Dilerim Allah onun gönlüne göre verir.
YİĞİT EFE ÖZEN – BODRUM MUMCULAR SPOR KULÜBÜ FUTBOLCUSU
Genç oyuncu bu sezon ilk kez Mumcular Spor alt yapısında resmi müsabakalarda forma giyen kardeşimiz, 2024-2025 futbol sezonunda orta sahada gösterdiği performans ile başta basın mensupları ve Bodrumlu futbolseverlerin dikkatini çekti. Genç oyuncu oyun içerisinde iyi niyetiyle sahada varını yoğunu ortaya koyarak bence olumlu işler yapıyor. Yiğit Efe, iyi top tekniği ve saha içerisinde takım arkadaşlarıyla uyumu nedeniyle bence takımda akıllı işler yapıyor. Yiğit Efe antrenmanlarda çok çalışarak fizik olarak güçlendiğinde saha içerisindeki futbol verimi yukarı çıkacaktır. İyi niyetli ve çalışkan bir sporcu kardeşimiz. Sevgili Yiğit Efe önümüzdeki sezonda çok çalışırsa, top tekniğini artırıcı teknik çalışmalar yaparsa bence ileride iyi yerlere gelecektir. Çalışkan, saha içerisinde oyun disiplinine sadık bir sporcu kardeşimiz. Sevgili Yiğit Efe kardeşimize önümüzdeki sezonda çok çalışarak adını duyurmasını, iyi yerlere gelmesini bekliyorum. Yiğit Efe kardeşimiz antrenmanlarda güç çalışması yaparsa çok iyi olur.
MEHMET ENES ÇOBAN – ATLAS ÜNİVERSAL GÜLLÜK SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU
Muğla Mahalli Ligi’nde geçtiğimiz sezon ilk kez Atlas Üniversal Güllük Spor alt yapı takımında forma giyen, hocaları tarafından görev verildiğinde sahada elinden geldiğince görevini yapma gayreti içerisinde olan genç yetenek, ilk kez katıldığı alt yapılar liginde antrenmanlardaki başarılı performansı ile basamaklara hızlı adımlarla çıkmasını bildi. Genç oyuncu bu çalışma temposunu devam ettirirse bir gün Muğla Mahalli Ligi’nin en popüler takımlarının birinde forma giyer diye düşünüyorum. Atlas Üniversal Güllük Spor takımı forması altında geçen sezon iyi bir dönem geçiren sevgili Mehmet Enes kardeşimiz antrenmanlarda top tekniği ve güç çalışmaları yaparsa, hocalarının ve kendi gayretiyle bence iyi yerlere gelecektir. Mehmet Enes “Ben çok iyi bir sporcu olmak istiyorum” derse düzenli antrenman yapması, fizik olarak güçlenmesi ve en önemlisi hocaları ile takım arkadaşlarıyla iyi geçinmesi gerekmektedir.