Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2024-2025 futbol sezonunda görev aldıkları takımlarda oynadıkları akıcı futbolla beğeni toplayan sporculardan bahsedeceğim.

ERDAĞ UZUN – MİLAS SPORTİF TAKIMI FUTBOLCUSU

2024-2025 futbol sezonu başında kurulan Muğla Mahalli altyapılar ligine katılım gösteren Milas Sportif Spor takımı sporcusu olan Erdağ Uzun, sezon içerisinde hocasının görev verdiği müsabakalarda gösterdiği performans ile Milaslı futbolseverlerin beğendiği isim oldu.

Yetenekli oyuncu, ilkokul ve ortaokul dönemlerinde futbol oynayarak bugünlere geldi. Sezon başında mahalli lige katılan Milas Sportif takımı futbolcusu, görev aldığı müsabakalardaki başarılı futbolu ile kısa zaman içerisinde mahalli ligde yer alan teknik adamların beğenisini kazanmayı bildi.

Genç oyuncu, Milas Sportif takımında oynadığı müsabakalarda kazanma azmi, takımda yer alma performansı ile giydiği formanın hakkını vermeye çalıştı. Birkaç kez izlediğim genç oyuncu güçlendiğinde, tekniğini artırdığında bence ileriki yıllarda tanınmış sporcu olacaktır.

Genç oyuncu, kendisini çalıştıran teknik adamların futbolu iyi bilmeleri nedeniyle kısa zamanda takımda banko forma giyerek Milas’ta adından söz ettirmeyi bildi. Yetenekli genç oyuncu kardeşimize Milas Sportif takımı forması altında başarılar diliyorum.

MEHMET KALKAN – BODRUM GENÇ TAKIMI FUTBOLCUSU

Muğla futbolunun tanınmış futbol adamlarından Sayın Özkan Kaya hocanın öğrencisi olan Mehmet Kalkan, 2024-2025 futbol sezonunda görev aldığı futbol müsabakalarında gösterdiği performans nedeniyle Bodrum altyapı liginde futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Takım arkadaşları ve hocaları arasında sevgi gören Mehmet Kalkan, Bodrum Genç Spor takımı ile üç sezondan beri sevgili hocası Özkan Kaya’nın nezaretinde forma giyiyor. Arkadaş çevresinde herkesin saygısını kazanan, sevilen genç sporcu 2024-2025 futbol sezonundaki performansını 2025-2026 futbol sezonunda da göstereceğine kalben inanıyorum.

Mehmet Kalkan geçen seneki futbolunu bu sezonda da oynarsa gelecek sezon talipleri artar diye düşünmekteyim. Mehmet Kalkan kardeşimize yeni sezonda Bodrum Genç Spor takımı forması altında başarılar diliyorum.

UMUT FAZLI PARLAR – ALE BODRUM BİRLİK SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Ale Bodrum Birlik Spor takımı futbolcusu olan genç yetenek, geçtiğimiz futbol sezonunda yakından takip ettiğim müsabakalardaki performansı ile dikkatimi çekti. Sevgili Umut Fazlı, 2025-2026 futbol sezonunda Ale Bodrum Birlik Spor takımında yer alırsa bu sezon daha iyi bir performans ile her spor severin dikkatini çeker.

Gelecek vadeden, futbol bilgisi ve saha içerisindeki futbol zekâsı iyi olan Umut Fazlı, önümüzdeki sezonda takımında göstereceği performans ile dikkat çekerse Bodrum takımlarından birine transfer olabilir.

Bugüne kadar bazı maçlarını takip ettiğim genç oyuncu, önümüzdeki sezonda takıma katılacak genç arkadaşlarıyla göstereceği başarılı performans ile bence başarılı bir sezon geçirecektir diye düşünüyorum. Altyapı liginde görev aldığı müsabakalarda takip ettiğim genç oyuncu bu sezon çok çalışır, form tutarsa talipleri çoğalır. Allah yolunu ve bahtını açık etsin.

HÜSEYİN CAN – ALE BODRUM BİRLİK SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Son yıllarda Bodrum altyapısında forma giyen yetenekli sporcular, oynadıkları başarılı futbolla dikkat çekmektedir. Bugünkü köşemin konuğu da Ale Bodrum Birlik Spor Kulübü’nün yetenekli oyuncularından Hüseyin Can kardeşimiz.

Hüseyin Can kardeşimizi birçok kez Ale Bodrum Birlik Spor altyapı takımı forması altında izledim. Disiplinli, saygılı, efendi bir sporcu kardeşimiz. Görev aldığı müsabakalarda saha içerisindeki çalışkanlığı, bire birlerde topu kazanma arzusu ve oyun içerisindeki performansı ile benim dikkatimi çekti.

Hüseyin Can kardeşimiz, saha içerisindeki çalışkanlığı ve arkadaş grubundaki uyumuyla ileride çok çalışırsa iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum. Hüseyin Can kardeşimize 2025-2026 futbol sezonunda başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Allah gönlüne göre versin.

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/milasciz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5471