Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde 2024-2025 futbol sezonunda mensubu oldukları kulüplerde sezon boyunca oynadıkları başarılı futbolla Muğlalı futbolseverlerin beğenisini kazanan sporcuları tanıtacağım.

KAAN DÜZENLİ – BODRUM HALİKARNAS TAKIMI FUTBOLCUSU

Uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Ligi’nde amatör takımlar ve altyapı takımları ile Muğla futboluna engin hizmetler veren Bodrum Halikarnas Spor Kulübü futbolcusu Kaan Düzenli kardeşimizi Bodrum’da ve Milas ilçesinde oynanan altyapı müsabakalarında tanıdım. Genç oyuncu, takip ettiğim müsabakalarda sahada gösterdiği performans ile dikkatimi çekti. Sahada elinden geleni yapan ve her topa sahip olmaya çalışan Kaan Düzenli, geçen yılki performansının üzerine koyarsa 2025-2026 futbol sezonunda daha başarılı sonuçlar elde edecektir. Sevgili Kaan Düzenli kardeşimiz, Bodrum Halikarnas takımı forması altında çok çalışır ve düzenli antrenman yaparsa önümüzdeki sezonda daha iyi bir takım formasını başarıyla giyer diye düşünüyorum.

ALİ TAHA ASLAN – BODRUM HALİKARNAS SPOR KULÜBÜ FUTBOLCUSU

Bodrum’un tanınmış teknik adamlarının nezaretinde düzenli antrenman yapan Ali Taha Aslan, geçtiğimiz sezon Bodrum Halikarnas Spor Takımı forması altında sahada gösterdiği performans ile Bodrumlu ve Milaslı futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Yetenekli oyuncu, takip ettiğim müsabakalarda rakip takım futbolcularıyla girdiği ikili mücadeleleri kora kor kazanarak sahadaki takım arkadaşlarına aktardı. Sahada disiplinli futbol oynaması, bu kardeşimizin gelecekte çok iyi yerlere gelmesini sağlayacaktır. Her köşe yazımda yetenekli sporcu kardeşlerimize değer vermemiz gerektiğini vurguluyorum. Ali Taha Aslan bu sezon sahada çok koşarsa kendini futbolseverler ve teknik adamların beğenisini kazanır. Yetenekli bulduğum kardeşimiz, çok çalışırsa çok iyi yerlere gelir. Tüm yetenekli sporcu kardeşlerimize sahip çıkalım.

EFECAN COŞKUN – BODRUM ALE BİRLİKSPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

Bodrum futbolunun Türkiye’de isim yapmış eski futbolcularından ve Muğla’nın tanınmış teknik adamlarından Ali Merdin hocanın çalıştırdığı Efecan Coşkun kardeşimizi bugüne kadar birçok kez takip ettim. Yetenekli ve gelecek vaat eden bir sporcu olan Efecan, görev aldığı müsabakalarda sahada çok koşan ve oyun içerisinde sık sık disiplin gösteren bir futbolcu. Efecan Coşkun, ileriki yıllarda iyi bir sporcu olmak istiyorsa kendisini çalıştıran hocasının gösterdiği her şeyi çok çalışarak uygulamalıdır. Takip ettiğim maçlarda hocası Ali Merdin tarafından saha içerisinde sık sık uyarılan Efecan Coşkun kardeşimizin ileride çok başarılı bir futbolcu olacağına kalben inanıyorum. Geçen sezon oynadığı başarılı futbolu bu sezonda devam ettirirse, çok iyi bir sporcu olacağına eminim.

MİRAÇ UZUN – YATAĞAN SPORTİF TAKIMI FUTBOLCUSU

Muğla futbolunun tanınmış teknik adamlarından Hüseyin Çolak hocanın çalıştırdığı, yakın gelecekte Mahalli Liglerde amatör takımlarda futbol oynayacak olmasını beklediğim Miraç Uzun yeteneğiyle izlediğim maçlarda dikkatimi çekti. Miraç Uzun kardeşimizi uzun zamandan beri Milas deplasmanlarında takip ediyorum. Müsabaka içerisinde sahada nerede duracağını iyi bilen, topla nasıl oynayacağını bilen bir futbolcu. Top tekniği ve oyun zekasıyla sahada sahip olduğu topları iyi kullanması, her spor severin beğendiği bir isim olmasını sağlıyor. Miraç, kendini futbola iyi verirse, yeteneğiyle çok iyi seviyelere gelir. Sahada sahip olduğu topları bencilce kullanmayıp takım arkadaşlarına aktarmasıyla olumlu işler yapıyor. Antrenman öncesinde beslenmesine dikkat etmesi, hamur işlerinden uzak durması kilo kontrolü açısından önemlidir. Bu şekilde saha içinde yapmak istediği hareketleri olumlu şekilde yapabilir. Sevgili Miraç kardeşimize 2025-2026 futbol sezonunda başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Allah sahada şansını güzel etsin.

KALECİ FIRAT GÖKHAN – ATLAS ÜNİVERSAL GÜLLÜK SPOR TAKIMI KALECİSİ

Geçtiğimiz sezon başında kurulan Atlas Üniversal Güllük Spor Takımı’nda 2024-2025 futbol sezonunda yer alan yetenekli bulduğum kaleci Fırat Gökhan kardeşimizi sezon içerisinde birçok kez izleme fırsatım oldu. Yetenekli kaleci Fırat Gökhan, iyi bir kaleci olmak istiyorsa, bence istiyordur, çok çalışması ve hocasını dinlemesi gerekiyor. 2025-2026 futbol sezonunda görev alacağı müsabakalarda göstereceği performans ile her spor severin ve teknik adamların dikkatini çekecektir.

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPILARDA OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/milasciz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5471