Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPI TAKIMLARINDA OYNADIKLARI GÜZEL FUTBOLLA DİKKAT ÇEKEN SPORCULAR

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPI TAKIMLARINDA OYNADIKLARI GÜZEL FUTBOLLA DİKKAT ÇEKEN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2024-2025 futbol sezonu içerisinde görev aldıkları alt yapı takımlarında gösterdikleri performans ile beğenilen sporcuları tanıtacağım.

ALİ GÖNEN – MİLAS BELEDİYE MİLAS SPOR TAKIMI FUTBOLCUSU

2024-2025 futbol sezonu içerisinde Milas Belediye Milas Spor alt yapı takımında yer alan Alim Deligöz hocanın öğrencisi olan genç oyuncu, mor beyazlı alt yapı takımı forması altında sahada oynadığı güzel futbol ve müsabaka içerisinde kaydettiği şık gollerle tüm alt yapı hocalarının dikkatini çekmeyi bildi. Yetenekli kanat oyuncusu görev aldığı müsabakalarda saha içerisinde hem sağ kanat hem de sol kanat mevkilerinde istikrarlı futboluyla benim dikkatimi çekti. Genç ve yetenekli oyuncu, geçtiğimiz yaz dönemi boyunca düzenli antrenman yapmadı. Alt yapı takımı olarak ben sevgili Ali Gönen kardeşimizi sahada hiç görmedim. Ali Gönen gerçekten çok yetenekli bir sporcu. Neden yaz boyu bütün takımların alt yapılarında forma giyen sporcular çalışırken, ben yaz döneminde Ali Gönen’i futbol sahasında hiç görmedim? Ali Gönen gerçekten çok yetenekli bir sporcu kardeşimiz.

Ben Ali Gönen’in yerinde olsam, yeteneğimle futbola yaz döneminde bu kadar ara vermezdim. Sevgili Ali Gönen, 2025-2026 futbol sezonunda seni Milas Spor takımında olmasa da başka bir takımın forması altında izlemek isterim. Önümüzdeki sezonda seni iyi bir takımın forması altında görmek isterim. Sen çok yetenekli bir sporcu olacaksın, kendi kıymetini iyi bil oğlum.

ÖMER NUSRET VAR – ATLAS ÜNİVERSAL GÜLLÜK SPOR KULÜBÜ SPORCUSU

Bir yıllık maziye sahip olan Atlas Üniversal Güllük Spor alt yapı takımı futbolcusu Ömer Nusret Var kardeşimiz, 2024-2025 futbol sezonunda görev aldığı alt yapı takımı forması altında gösterdiği performans ile Milaslı futbolseverler tarafından beğenildi. Gelecek yıllarda çok iyi yerlere gelmek istiyorsa takımıyla çok iyi çalışması, hocasına kulak vermesi, takım arkadaşlarıyla iyi geçinmesi gerekmektedir. Ömer Nusret düzenli antrenman yapar, çok çalışırsa zamanı gelince iyi futbolcu olur. Futbola yeni başlayan her sporcu istem dışı bazı hatalar yapabilir. Sevgili Ömer kardeşimiz takımda forma giydikçe tecrübe kazanacak, futbolunu geliştirecek. Ömer Nusret’in takım arkadaşlarından ayrı olarak bireysel top tekniği çalışmaları yapması lazım. 2025-2026 futbol sezonunda istikrarlı çalışmalar yaparsa futbolunu da geliştirir. Ömer kardeşimiz yemesine içmesine dikkat etmeli, fizik olarak güçlenmeli. Fizik olarak güçlendiğinde sahada yapmak istediği her hareketi gönül rahatlığıyla yapar, sıkıntı yaşamaz.

TİMUR GÜNALTAY – MİLAS FK SPORCUSU

Geçtiğimiz sezon eski adı Doktor Alt Spor alt yapı takımının kalesini koruyan Timur Günaltay, dört kaleci arasında bazı müsabakalarda görev aldı. Genç kalecinin fiziği çok iyi. Timur Günaltay iyi bir kaleci olmak istiyorsa kaleci hocaları eşliğinde antrenman yaparsa gelecekte iyi bir kaleci olur. İyi kaleci olmak için ilk önce kaleciliği çok sevmesi lazım. Akabinde kaleci hocaları eşliğinde antrenman yapması gerekir. Milas’ta alt yapılarda kaleci antrenörü olmadığından, alt yapı takımının kalecilerini yardımcı hocalar çalıştırmaktadır. Günümüzde futbol antrenörleri varken kaleci antrenörlüğüne kimse itibar etmiyor. Halbuki kaleci antrenörlüğü yapabilecek Milas’ta birçok teknik adam bulunuyor.

Kaleci Timur Günaltay kardeşimizin bence kaleciliğe önem vermesi lazım. Kaleci olarak yeteneği var aslında. Yaşına göre çok iyi kaleci fiziğine sahip. Timur Günaltay, 2025-2026 futbol sezonunda yeni adı Milas FK olan takımın kalesini korumak için çalışmalara katılmalıdır. Ben sevgili Timur kardeşimizin gelecekte çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum. Kalecilikte yetenekli bir sporcu kardeşimiz.

MUHAMMET FURKAN MURAT – ATLAS ÜNİVERSAL GÜLLÜKSPOR KULÜBÜ SPORCUSU

Atlas Üniversal Güllük Spor alt yapı futbolcusu Muhammet Furkan kardeşimizi geçen sezon başında haber yapmak için sahaya gittiğimde haliyle futbol oynarken birçok hatası vardı. Geçen sezonun ikinci yarısında takımda yer alırken futbolunda önemli gelişmeler içerisinde olduğunu sevinerek gördüm. Minik sporcular futbola yeni başladıklarında kırılgan oluyorlar. Takımının formasını giydikçe tecrübe kazanarak kırılganlıklardan uzaklaşıyorlar. Muhammet Furkan, Atlas Üniversal takımı forması altında 2025-2026 futbol sezonunda takımda forma giyen arkadaşlarıyla iyi geçimi sayesinde az hata yaparak kendini geliştirir. Zaman içerisinde başka takımları takip ede ede yaptığı hatalardan uzaklaşır. Ben sevgili Muhammet Furkan kardeşimizin önümüzdeki sezonda takımda forma giydikçe futbolunu geliştireceğine inanıyorum. İyi bir sporcu olmasını bekliyorum. Küçük yaştaki sporcular, takımda forma giydikleri süre içerisinde futbolunu geliştireceklerdir.

MUĞLA MAHALLİ LİGİNDE ALT YAPI TAKIMLARINDA OYNADIKLARI GÜZEL FUTBOLLA DİKKAT ÇEKEN SPORCULAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.