Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. 2024–2025 FUTBOL SEZONUNDA MAHALLİ BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

2024–2025 FUTBOL SEZONUNDA MAHALLİ BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan Köşesi okurları, Bugün sizlere köşemde, 2024–2025 futbol sezonunda Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de oynadıkları başarılı futbolla herkesin beğenisini kazanan ve bu sezon Süper Amatör Küme’de forma giyecek olan Dörtyolsporlu ve Bafa Zeytinsporlu futbolcu kardeşlerimizi tanıtmak istiyorum.

MUHAMMET YALÇIN – DÖRTYOLSPOR FUTBOLCUSU

Bundan 15 yıl önce Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan Dörtyolspor’un sol kanat oyuncusu olan Kenan Yalçın’ın kardeşi olan santrfor Muhammet Yalçın, ağabeyinin izinden giderek takımın önemli oyuncularından biri oldu. Bu sezon Dörtyolspor’un Süper Amatör Küme’ye terfi eden kadrosunda attığı gollerle dikkat çeken Muhammet Yalçın, son 5 sezondur çeşitli takımlarda oynadığı akılcı futbolla izlenmeye değer bir performans sergiliyor.

Bir zamanlar Dörtyolspor’da benim çalıştırdığım takımın en iyi oyuncularından biri olan Kenan Yalçın’ın kardeşi olan Muhammet, bu sezon yeşil-kırmızılı forma altında attığı şık gollerle taraftarların gönlünü fethetti. Hatta Milas dışındaki bazı kulüp başkanları beni arayarak Muhammet hakkında bilgi aldı. Eğer kendine iyi bakarsa ve antrenmanlara önem verirse, yeteneğiyle daha iyi seviyelere geleceğine inanıyorum.

Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de kendini daha da göstereceğine inandığım Muhammet kardeşimize başarılar diliyorum. Boş zamanlarında bireysel çalışmalara da ağırlık vererek 2025–2026 futbol sezonuna hazırlık yapması büyük önem taşıyor. Attığı gollerle daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin.

OSMAN BEDİRHAN TUNA – BAFA ZEYTİNSPOR FUTBOLCUSU

Muğla futbolunun sprinter oyuncularından biri olan Bedirhan Tuna, futbola Milas Belediyespor altyapısında başladı. Henüz 10 yaşındayken attığı 12 golle grubun gol kralı oldu. Aynı sezon sonunda Milas Belediyespor altyapı branşı kapanınca Milasspor altyapısına geçti ve orada da grup maçlarında attığı gollerle miniklerde gol kralı olmayı başardı.

Gösterdiği başarılı performans sayesinde Süper Lig’de yer alan Denizlispor altyapısına transfer oldu ve iki sezon boyunca akademi takımlarında forma giydi. Ardından TFF 2. Lig’de mücadele eden Muğlaspor’un altyapısına geçiş yaptı. Muğlaspor formasıyla da başarılı bir grafik çizen Bedirhan, henüz 18 yaşındayken Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan Bodrum Ortakent Yahşispor’a transfer oldu ve burada 14 gol kaydetti.

Daha sonra altyapısından yetiştiği Milasspor’a geri dönen Bedirhan Tuna, burada ciddi bir sakatlık geçirerek ameliyat oldu. Çapraz bağlarından ikinci kez ameliyat geçiren Bedirhan, güçlü fiziği sayesinde sahalara geri döndü ve Milas Gençlikspor formasıyla 9 gol attı. Ancak Milasspor forması giydiği dönemde bir başka sakatlık yaşadı ve tedaviler sonucu tekrar sahalara dönebildi.

Son iki sezondur Süper Amatör Küme’de mücadele eden Milasspor’da sezon başı antrenmanlara katıldıktan sonra, sezon ortasında grup şampiyonluğu mücadelesi veren Bafa Zeytinspor’a transfer oldu. Yeşil-beyazlı forma altında grup aşamasında 18 gol atan Bedirhan Tuna, takımın Süper Amatör Küme’ye yükselmesinde büyük katkı sağladı.

2025–2026 futbol sezonunda Bedirhan Tuna’nın hangi takımda forma giyeceği henüz netleşmedi. Ancak büyük bir olasılıkla önümüzdeki sezon Milasspor forması giyeceğini düşünüyorum.

2024–2025 FUTBOL SEZONUNDA MAHALLİ BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE OYNADIKLARI FUTBOLLA BEĞENİ TOPLAYAN SPORCULAR
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.