Sercan Ergin
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. 2024-2025 FUTBOL SEZONUNDA BAŞKA TAKIMLARA TRANSFER OLAN SPORCULAR

2024-2025 FUTBOL SEZONUNDA BAŞKA TAKIMLARA TRANSFER OLAN SPORCULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba Milas Çizgi Gazetesi Teknik Alan köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, 2024-2025 futbol sezonunda mensubu oldukları takımlarda oynadıkları futbolla profesyonel takımlara transfer olan sporcu kardeşlerimizden bahsedeceğim.

BUĞRA VE TUĞRA AKGÖZ KARDEŞLER

Geçtiğimiz 2024-2025 futbol sezonunda kurulan ve tarihinde ilk kez Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas Sportif takımında forma giyen Buğra ve Tuğra Akgöz kardeşler; biri kalede, diğeri santrafor mevkisinde gösterdikleri başarılı performansla Bodrumspor’un scout ekiplerinin dikkatini çekti.

Kış boyu takip edilen ikiz kardeşler için transfer döneminde Bodrumspor Kulübü scout ekipleri, Milas Sportif takımı yönetimine başvurarak transfer talebinde bulundu. Ön görüşmeler devam ederken Buğra ve Tuğra Akgöz kardeşler Bodrumspor altyapı profesyonel antrenmanlarına alındı. Burada sergiledikleri performans beğenilince transfer gerçekleşti.

Henüz 13 yaşında olan Buğra ve Tuğra kardeşler, düzenli çalışmalarla profesyonelliğe doğru yürümeye başladılar. 2024-2025 futbol sezonunda gösterdikleri başarılı performansın karşılığını aldılar. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde ikiz kardeşler bir gün Bodrumspor’un profesyonel takımına imza atacaklardır.

Milas Sportif takımında verdikleri emeğin karşılığını alan ikiz kardeşlerimiz, 2025-2026 futbol sezonunda düzenli antrenmanlarla kendilerini Bodrumspor’un profesyonel takım hocalarına göstermeye devam ederlerse yolları açık olacaktır. Başarılı olmak çok çalışmayla mümkündür.

Üç sezondur Milas’ın altyapılarında yer alan ve farklı altyapı takımlarında basın mensubu olarak takip ettiğim Buğra ve Tuğra kardeşlerin bu sezon Bodrumspor altyapısında da kendilerini göstereceklerine inanıyorum. Çünkü futbolcular isimleriyle değil, sahada gösterecekleri performansla kendi yollarını çizerler. Şöhret olmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değildir. O disiplin, çalışma ve saha içi davranışlarıyla elde edilir.

İkiz kardeşlerime tavsiyem; Bodrumspor, Milas’taki amatör takımlar gibi değildir. Burası profesyonelliğin altyapısıdır. Burada Milas’taki gibi rahat hareket edemezsiniz. Şımarmak asla yok! Disiplinli olursanız, dilinize hâkim olursanız profesyonel ligde ekmek yersiniz. İkinizin de Bodrumspor forması altında başarılı olacağına inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

EMİR HÜSEYİN SAĞLAR – MİLAS SPORTİF’TEN MUĞLASPOR’A TRANSFER

2024-2025 futbol sezonunda Milas Sportif takımında görev aldığı müsabakalarda başarılı performansıyla dikkat çeken Emir Hüseyin Sağlar, yaklaşık bir ay önce Beşiktaş altyapısı başta olmak üzere bazı profesyonel altyapı takımlarının davetini aldı. Antrenmanlarda beğeni toplamasına rağmen kalacak yer sorunu nedeniyle Milas’a geri dönmek zorunda kaldı.

Bu durum, sporcunun beğenilmediği için değil, barınma sorunundan kaynaklandı. Eskiden profesyonel takımlar, küçük yaşta beğendikleri sporcuları ailelerinden alarak tesislerde hem eğitim hem de antrenman imkânı sunarlardı. Günümüzde ise sorumluluk almamak adına, beğenilse dahi barınma imkânı sağlanmadığı için birçok yetenekli sporcu geri dönmek zorunda kalıyor. Uzun yıllardır altyapıları takip eden biri olarak bu durumu rahatlıkla yazabiliyorum.

Ben İzmir’de ikamet ederken, Altay Kulübü altyapısında doğudan gelen sporcuların antrenman yaptığını, aynı zamanda okula devam ettiğini biliyorum. Bugün ise bu imkânlar kısıtlandığı için birçok yetenekli sporcu yoluna devam edemiyor. Emir Hüseyin ise beğenilmesine rağmen ev problemi nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Şu anda Muğlaspor’un profesyonel altyapısında antrenmanlara katılmaya devam ediyor. İki sezondur Milas Sportif formasıyla takip ettiğim Emir Hüseyin Sağlar’ın, 2025-2026 futbol sezonunda Muğlaspor altyapısında göstereceği performansla başarılı olacağına inanıyorum. Allah yolunu açık etsin, sakatlıklardan korusun.

2024-2025 FUTBOL SEZONUNDA BAŞKA TAKIMLARA TRANSFER OLAN SPORCULAR
Yorum Yap
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.